Loading...

EL GOVERN TRIPARTIT NO COMUNICA UN ACTE OFICIAL A L’OPOSICIÓ

El dia de Tots Sants l’alcaldessa Mazcuñan i membres del seu govern tripartit van dur a terme un acte oficial realitzant una ofrena floral pels difunts de Sant Fruitós de Bages i no es va comunicar ni convidar a l’oposició. Mai en 9 anys de govern amb l’alcalde Batanés de Gent fent Poble havia succeït una cosa així.
En el transcurs del matí del dia 1 de novembre tres regidores del govern van efectuar una ofrena floral al cementiri municipal. Els darrers anys s’havia dut a terme un acte oficial de record als santfruitosencs il·lustres que reposen al cementiri del poble i enguany aquest acte fou substituït per aquesta ofrena. La no comunicació als regidors de Gent fent Poble mostra un cop més el menysteniment infligit de forma constant al grup de GfP i vulnera clarament els articles 61.j i 65.k del Reglament Orgànic Municipal (ROM) de Sant Fruitós de Bages, on queda palès que cal convidar als regidors als actes que realitzi l’Ajuntament.
Igual de preocupant és que ERC, i també JUNTSxSF, pengessin a les seves respectives xarxes socials un missatge i fotografia amb l’ofrena floral, atribuint-te l’acte com a propi sense fer cap menció a l’Ajuntament, quan resulta que l’ofrena va ser pagada amb diners públics, de tots els santfruitosencs i santfruitosenques.
L’alcaldessa Àdria Mazcuñan és qui li va dir a Gent fent Poble en el Ple de la moció de censura: “tiren endavant sense tenir en compte als altres, com si el poble fos seu”.

Gent fent Poble espera una disculpa pública i que aquests fets no es repeteixin.

Grup municipal de Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 3 de novembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *