Loading...

JOAN CARLES BATANÉS SUBIRANA CANDIDAT DE GENT FENT POBLE A LES ELECCIONS MUNICIPALS

Aquest divendres 21 d’octubre, l’Associació Més Gent fent Poble, ha celebrat una assemblea on davant d’una setantena de persones entre Vocals i simpatitzants, Joan Carles Batanés ha estat escollit en votació unànime per encapçalar, un cop més, el projecte de l’agrupació d’electors GfP per les eleccions municipals del maig de 2023.

Reunits al restaurant Can Ferrer de Torroella de Baix, els gairebé trenta vocals amb dret a vot van donar suport a Batanés, qui va tenir paraules d’agraïment pel seu equip i per totes les persones que s’han mantingut al costat de la formació GfP en aquest període
fora del govern local.

En la seva intervenció, Batanés, va deixar de manifest que, tot i portar 11 anys al capdavant de Gent fent Poble, manté “la il·lusió del primer dia” i la creença de que pot fer molt per Sant Fruitós de Bages.

 Un torn de paraules obert després de ser escollit candidat va servir per escoltar el caliu i el suport del grup humà que formen l’associació i dels simpatitzants que van acompanyar l’assemblea. En un acte molt emotiu, Joan Carles Batanés va poder revalidar el suport dels vocals i simpatitzants assistents per ser l’alcaldable de Gent fent Poble el proper 28 de maig de 2023.

Així mateix, es va posar de manifest la necessitat que té Sant Fruitós de Bages de retornar a la “normalitat”, de tirar endavant projectes verdaderament necessaris, de tornar a escoltar i parlar a peu de carrer amb els veïns i de reactivar econòmica i socialment un municipi amb un gran potencial.

Finalment, l’acte va concloure amb un petit ressopó on els assistents van desitjar tots els encerts al candidat i on van reforçar la incondicionalitat del suport cap al que creuen que és l’alcalde que necessita Sant Fruitós de Bages. 

Més Gent fent Poble – Sant Fruitós de Bages, 22/10/2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *