Loading...

EL REGIDOR DAVID URÓ (ERC) HA CREUAT UNA LÍNIA VERMELLA

En el transcurs de les trobades telemàtiques celebrades el divendres dia 20 de novembre per explicar el projecte urbanístic Hostal Pineda-Can Figueras, entre veïns de Pineda de Bages i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, el Regidor d’urbanisme David Uró (ERC) va fer unes afirmacions alarmants i extremadament preocupants. L’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) també l’acompanyava.
El regidor Uró va indicar que segurament el projecte no es portaria a aprovació el mes de desembre com va afirmar en el darrer Ple municipal perquè en l’àmbit de Can Figueras s’estava investigant des de l’Ajuntament l’existència d’un ”comissionista” vinculat a un partit polític i a la família Figueras, i que això alentia l’aprovació perquè es vol saber a qui va repartir aquestes comissions el “comissionista” i que també investigaven un interès en requalificar unes parcel·les per uns xalets.
Des de Gent fent Poble demanem la celebració d’una Junta de Portaveus i una compareixença pública immediata del regidor David Uró i de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan -qui no va aturar ni contradir en cap moment al seu regidor- on ens expliquin als grups municipals i a la ciutadania tan greus acusacions. Creiem que cal posar damunt la taula de quines dades es disposa i de quines comissions i de quines requalificacions s’està parlant, a fi que es pugui actuar entre tots amb la contundència necessària i l’esclariment dels fets que no fan més que perjudicar a tot el municipi. Altrament, de no existir cap dada o indici raonable d’aquests fets que són delicte, el regidor David Uró (ERC) haurà creuat una línia vermella molt perillosa, amb el beneplàcit de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC), i des de Gent fent Poble demanarem la dimissió immediata dels 2 governants municipals.
Esperem que des del PSC i des de JUNTSxSF tinguin el mateix interès en resoldre i esclarir uns fets tan greus i depurar responsabilitats.

Grup municipal de Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 21 de novembre de 2020

One comment
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *