Loading...
Actualitat
QUÈ COBRA L’ALCALDE I QUÈ COBREN ELS REGIDORS DEL GOVERN MUNICIPAL

Des de fa unes setmanes, i segurament de forma malintencionada i amb ganes de confondre a la gent, s’està dient pel poble que l’alcalde cobra 6 mil euros i que [ … ]

Gent fent Poble lamenta el “like” momentani al desafortunat tweet sobre el govern de Manresa

L’agrupació d’electors no va voler posar un “like” en cap moment a la publicació i molt menys ofendre a l’Ajuntament de Manresa i als integrants del seu govern.

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

ÉS IMPORTANT SABER QUANTS DINERS S’HAN INVERTIT REALMENT. EL TRIPARTIT ERC-PSC-JUNTSxSF DESTACA NEGATIVAMENT PER DIR MOLT I FER POC

JOAN CARLES BATANÉS SUBIRANA CANDIDAT DE GENT FENT POBLE A LES ELECCIONS MUNICIPALS

Aquest divendres 21 d’octubre, l’Associació Més Gent fent Poble, ha celebrat una assemblea on davant d’una setantena de persones entre Vocals i simpatitzants, Joan Carles Batanés ha estat escollit en votació unànime per encapçalar, un cop més, el projecte de l’agrupació d’electors GfP per les eleccions municipals del maig de 2023.

2 ANYS DE LA MOCIÓ DE CENSURA: EL TRIPARTIT HA PARALITZAT SANT FRUITÓS

El 17 de juny de 2020 es consumava una moció de censura que no tenia cap sentit i on es van usar falsedats per justificar-la.

Per sort el temps posa les coses al seu lloc i desemmascara als qui enganyen als ciutadans. En menys de dos anys el balanç del govern Tripartit d’ERC, PSC i JUNTSxSF ja es va veure que era molt negatiu. Avui ja podem dir que és pèssim.

EL TRIPARTIT OBLIGAT A EXPLICAR LA CRISI DE L’AIGUA A GENT FENT POBLE

La constitució de mitjà propi i encàrrec de gestió a Aigües Manresa per al servei d’aigua al nostre municipi ha estat un expedient iniciat en legislatures anteriors amb Gent fent Poble al govern municipal i que sempre ha estat explicat, participat i compartit amb tots els grups polítics del nostre Ajuntament. Aquest ha estat un àmbit on tots els grups municipals del poble hem anat de la mà i hem votat sempre a favor de tots els passos a fer, governés qui governés.

PRESSUPOST MUNICIPAL 2022: AUGMENTA L’ENDEUTAMENT DEL NOSTRE POBLE … PERÒ, SI NO FAN RES !!!

Amb aquest nou pressupost municipal que ha aprovat el Tripartit l’endeutament puja fins al 41% (segons la previsió del tancament anual). L’any 2019 (amb Gent fent Poble) era del 16,26%.

RECLAMEM L’OBERTURA IMMEDIATA DE L’ESPLAI DE LA GENT GRAN

Ja són bastants els municipis que després dels moments durs de la pandèmia han reobert els seus esplais i casals de la gent gran. Al nostre poble, com en tot, el Tripartit (ERC-PSC-JUNTS) segueix adormit i és incapaç d’obrir l’Esplai.

GENT FENT POBLE FA UNA PROPOSTA AL GOVERN TRIPARTIT PER LES ORDENANCES FISCALS PER L’ANY 2022, TREBALLADES PER ASSOLIR UNA RECUPERACIÓ SOCIAL I ECONÒMICA POST-COVID

Els regidors de GfP hem entrat pel registre municipal un document amb 19 propostes
pensades i treballades per portar als sanfruitosencs i santfruitosenques cap a una recuperació social i econòmica en un any que ja podem pensar que pugui ser post-covid.

EL TRIPARTIT AMAGA MÉS INFORMES A L’OPOSICIÓ. LA GAIP OBLIGA DE NOU A DONAR-LOS. UN D’ELLS REITERA QUE EL “CAP” DE LA POLICIA LOCAL NO TREBALLA ELS CAPS DE SETMANA

Un dels informes amagats indica que durant els caps de setmana només treballen 2 dels 3 Caporals que té la Policia. Queda clar de forma reiterada que qui no treballa els caps de setmana és el Cap de la Policia Local.

AJUNTAMENT: TANCAMENT ECONÒMIC EXERCICI 2020. SAPIGUEM TOTES LES DADES

Fa una setmana sortia la notícia de que el tancament econòmic de l’exercici 2020 de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages s’havia saldat amb un romanent (diner sobrant) de 2 milions d’euros.

GENT FENT POBLE ES REUNEIX AMB L’ASSOCIACIÓ D’EMPRESARIS

El dijous 15 de juliol la regidora Carme Cruz i el regidor Joan Carles Batanés, del grup municipal Gent fent Poble, s’han reunit amb membres de la Junta de l’associació d’empresaris de Sant Fruitós de Bages – APAES -.

EL TRIPARTIT SEGUEIX AMAGANT INFORMACIÓ A L’OPOSICIÓ

LA “GAIP” TORNA A OBLIGAR AL GOVERN MUNICIPAL A DONAR ACCÉS A EXPEDIENTS
A GENT FENT POBLE I LI FA ANUL·LAR 2 DECRETS

EL SÍNDIC DE GREUGES TAMBÉ ESPERONA AL TRIPARTIT PER INCOMPLIMENT DE L’ACCÉS A INFORMACIÓ PÚBLICA

El Síndic de Greuges de Catalunya també ha resolt en contra de les denegacions
d’accés del Tripartit -ERC-PSC-JUNTS- a la informació sol·licitada per Gent fent Poble.

GENT FENT POBLE CELEBRA ELS SEUS PRIMERS 10 ANYS D’HISTÒRIA

L’agrupació ha programat un acte pel proper dissabte dia 22 de maig a la tarda per la celebració del seu desè aniversari

GENT FENT POBLE CELEBRA QUE HAGI FINALITZAT LA URBANITZACIÓ DEL POLIGON DEL CEMENTIRI, PAGADA PELS PROPIETARIS DE LES NAUS

Durant els governs municipals liderats per Gent fent Poble es va dur a terme la urbanització anticipada de la fase 1 del polígon del cementiri (UA15a) i es va impulsar i deixar a punt la fase 2, que ara ha finalitzat. Cal celebrar doncs que aquest espai hagi quedat acabat i es pugui procedir a la seva recepció per part de l’Ajuntament.

EL TRIPARTIT TAPA LES SEVES MALES DECISIONS ACUSANT ALS D’ABANS

Gent fent Poble té la consciència molt tranquil·la i pot demostrar amb els documents existents a l’expedient municipal corresponent que va treballar per tenir el no pavelló-gimnàs a punt per començar-lo el segon semestre de l’any 2020.

GENT FENT POBLE CELEBRA QUE EL NOU “CAP” VAGI ENDAVANT

LA CESSIÓ DEL TERRENY I DE L’EDIFICI VA INICIAR-SE SENT REGIDORA DE SANITAT LA
MÒNICA CRUZ (GfP) I ARA LA SEVA FEINA TÉ CONTINUITAT

GENT FENT POBLE DEMANA QUE ES CONSENSUIN LES ÀREES D’INTERÈS COMERCIAL

REGIDORS DE GfP HEM FET DUES REUNIONS AMB L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS. UNA AMB EL PRESIDENT I LA SEGONA AMB LA JUNTA DE L’ENTITAT

GfP PRESENTA UNA MOCIÓ EN DEFENSA DE LA PRÀCTICA DE L’ESPORT INFANTIL I DE RECOLZAMENT ALS CLUBS, ESCOLES I ENTITATS DEL NOSTRE POBLE

Gent fent Poble ha presentat una moció per a ser votada en el proper Ple municipal ordinari que s’ha de celebrar el dia 11 de febrer de 2021. Aquestes darreres setmanes s’ha donat a conèixer la creació de la plataforma “Ja n’hi ha prou” que demana al govern de la Generalitat de Catalunya la tornada de la pràctica esportiva de base, amateur i federada als pavellons municipals, als camps de futbol i en general a les instal·lacions dels clubs esportius. La plataforma sorgeix de la iniciativa de diversos clubs que volen donar veu a directius, entrenadors, esportistes i familiars amb l’objectiu de reivindicar l’esport com a activitat essencial i de salut i demanar que es revoquin unes mesures restrictives que estan criminalitzant l’esport no professional, provocant la desafecció dels i les joves esportistes justament envers l’esport que practiquen.
Aquesta plataforma s’ha donat a conèixer per les seves reivindicacions. El passat 16 de gener es va convocar a tots els clubs a manifestar-se davant dels pavellons municipals, denunciant les contradiccions de les mesures restrictives als clubs i entitats esportives, no permetent els entrenaments però sí altres activitats com les culturals dins dels pavellons, o com la impossibilitat de ser més de 6 persones en un entrenament a l’aire lliure pels equips de futbol. Al nostre poble l’ASFE, l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós, el FC Fruitosenc, la Sant Fruitós Escola de Futbol i el CEFAR patinatge i tenis taula s’han unit a les reivindicacions d’aquesta plataforma. Així com també han mostrat suport esportistes santfruitosencs que practiquen l’esport en altres clubs. El dissabte 23 de gener es van repetir les concentracions de protesta davant dels ajuntaments i a la nostra plaça de la Vila s’hi van aplegar altra vegada multitud de persones pertanyents als nostres clubs. La finalitat era implicar als alcaldes/ses i als regidors /es en favor de les reivindicacions de la plataforma “Ja n’hi ha prou”. Els regidors de Gent fent Poble hem estat presents a les dues concentracions, però considerem que cal fer un pas més i amb aquesta moció refermar el nostre recolzament i ho farem saber a la Generalitat de Catalunya
Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 25 de gener de 2021

DEFINICIÓ DESASTROSA DE LES ÀREES D’INTERÈS COMERCIAL

COM A MÍNIM UN TOTAL DE 4 CARRERS AMB 19 COMERÇOS HAN QUEDAT EXCLOSOS DE L’ÀREA D’INTERÈS COMERCIAL I A L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NO SE LI HA NI CONSULTAT LA SEVA OPINIÓ

L’ALCALDESSA TRIGA 5 MESOS A CORREGIR UNA ERRADA AVISADA PER GfP

Gent fent Poble va avisar a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) d’una errada en una
instrucció interna i ha trigat 5 mesos a corregir-la. Seguint la línia de manca d’interès per la seva pròpia tasca i de passotisme més absolut, l’alcaldessa del Tripartit de Sant Fruitós de Bages ha corregit el mes de desembre de 2020 una errada que Gent fent Poble li va comunicar per escrit el dia 9 de juliol.

GENT FENT POBLE DEMANA UN PLE EXTRAORDINARI PER APROVAR LA MODIFICACIÓ URBANÍSTICA D’HOSTAL PINEDA – CAN FIGUERAS

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) preveu que es celebri un Ple extraordinari si ho demanen com a mínim una quarta part dels regidors.

EL REGIDOR DAVID URÓ (ERC) HA CREUAT UNA LÍNIA VERMELLA

En el transcurs de les trobades telemàtiques celebrades el divendres dia 20 de novembre per explicar el projecte urbanístic Hostal Pineda-Can Figueras, entre veïns de Pineda de Bages i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, el Regidor d’urbanisme David Uró (ERC) va fer unes afirmacions alarmants i extremadament preocupants. L’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) també l’acompanyava.

Butlletí Màquina de Batre nº 19 (Novembre 2020)
Proposta de GfP al govern tripartit d’ordenances fiscals 2021

GENT FENT POBLE PROPOSA AL GOVERN TRIPARTIT UNES ORDENANCES FISCALS PEL 2021 PENSADES PER AJUDAR A LES FAMÍLIES I A LES ACTIVITATS A SUPERAR EL SOTRAC DE LA COVID-19 , per a Sant Fruitós de Bages

Gent fent poble denuncia expedients irregulars del govern tripartit de Sant Fruitós envers la Policia Local

Gent fent Poble denuncia actuacions irregulars en expedients de la Policia local, relacionats amb recursos humans i amb disciplines a treballadors/es

L’alcaldessa Mazcuñan deixa a La Rosaleda sense la rampa de la passera

Des de Gent fent Poble manifestem el nostre rebuig a la decisió del nou govern tripartit –ERC, PSC i JUNTSxSF- de no executar la nova rampa d’accés a la passera [ … ]

Aturar la nova comissaria de policia local afecta a la seguretat de totes i tots.

Veiem amb preocupació l’aturada que està patint el nostre poble en tots els àmbits des que governa el tripartit i el més alarmant és la manca d’explicacions donades. Un dels [ … ]

El cartipàs proposat pel tripartit ERC-PSC-JXSF pretén ofegar econòmicament a Gent fent Poble

El dimarts dia 14 de juliol s’ha celebrat la segona reunió per parlar del nou Cartipàs de Ple que vol portar a aprovació el tripartit  ERC-PSC-JxSF a Sant Fruitós de [ … ]

El grup municipal de Gent fent Poble fa un relleu en el seu portaveu

El grup municipal de Gent fent Poble fa un relleu en el seu portaveu   El grup municipal de Gent fent Poble a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, format [ … ]

Aflora el tripartit a l’ombra

Aflora el tripartit a l’ombra presentant una moció de censura Ahir dia 3 de juny de 2020 va aflorar el tripartit a l’ombra presentant una moció de censura per fer [ … ]

Des de GfP donem suport

Des de GfP donem suport a les persones preses polítiques i exiliades del poble Català davant la sentència condemnatòria del TS en relació al judici de l’1O. El conflicte és [ … ]

Gent fent Poble arranca la Campanya a Torroella, i segueix tot el cap de setmana amb diversos actes.

L’agrupació d’electors Gent fent Poble inicia la campanya electoral per les municipals del proper 26 de maig a Torroella, com ho ha fet les anteriors eleccions. I ho fa amb [ … ]