Loading...

Gent fent Poble denúncia que la mala gestió del tripartit ha portat a un augment del preu de la piscina.

El preu de l’entrada diària ha augmentat de 3,90 a 6 euros els dies laborables. Això ha generat un malestar que se suma a la tardança en la obertura de les instal·lacions.

Just abans de deixar el càrrec, el govern tripartit (ERC, Junts i PSC) va aprovar el preu públic de les piscines municipals incrementant el cost de l’entrada en un dia laborable dels adults de 26 a 64 anys (la franja més àmplia i que per tant afecta a més població) de 3,90€ a 6€, el què suposa un augment del 53%.

Això ha generat un malestar entre els veïns i veïnes que volien accedir a la piscina municipal en el seu primer dia d’obertura i per això Gent fent Poble vol mostrar la seva sorpresa al conèixer l’augment i mostrar la seva comprensió cap als usuaris afectats.

A més, aquest malestar se suma al que ja s’havia generat per obrir l’equipament més tard del normal, el 22 de juny. Aquesta és una de les moltes sorpreses que Gent fent Poble s’ha trobat a l’entrar a governar a l’Ajuntament i per les que està treballant a contrarellotge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *