Loading...

Gent fent Poble és una agrupació d’electors creada a Sant Fruitós de Bages l’any 2011; una agrupació que va néixer amb una voluntat molt clara: reunir un conjunt de persones amb un objectiu comú, treballar per un Sant Fruitós Millor.

Persones que estimen el seu poble, entusiastes, emprenedores i, sobretot, amb moltes ganes de treballar. Un equip humà que es presenta com gent de poble, que coneix els seus veïns i que escolta les seves inquietuds i necessitats. Persones independents amb el seu ofici, la seva feina i amb una experiència vital que ens ha ensenyat a gestionar, escoltar i trobar solucions als problemes de les persones, entitats i empreses. Al llarg d’aquests anys, el grup ha anat creixent, augmentant en persones i en suports. Veient com el poble avala el projecte amb cada cop més vots i, per tant, més confiança dipositada.

Sí, la confiança.

GfP segueix fidel als seus principis i ho fa perquè segueix tenint el més important: la confiança dels santfruitosencs i santfruitosenques. El valor que dona sentit a una agrupació que no es cansa de treballar per treballar pel seu poble.

Durant aquests anys, son moltes les millores que, Gent fent Poble ha dut a terme al capdavant del govern. I la satisfacció és immensa, però no per la feina feta en sí, sinó per la felicitat de veure als veïns i veïnes gaudir de cada nova infraestructura, festa, tradició o racó.

La comunicació, la clau.

Som gent que trepitja els carrers, els parcs, els actes… persones que estem arreu amb la ferma voluntat d’escoltar sempre propostes, crítiques constructives i també, felicitacions, perquè no dir-ho. La comunicació entre polítics i poble és més necessària que mai. El veïns i veïnes han de  poder comunicar-se amb els seus governants, però també han d’estar al dia de tot el que succeeix al seu municipi. Només així, amb una comunicació bidireccional, la política municipal aconsegueix complir el seu objectiu. 

Deixar els colors a banda, una qüestió de principis.

Sí, des de gent fent Poble creiem en la importància de deixar els colors a banda a l’hora de governar perquè així és com s’assoleix l’excel·lència. El més important sempre són les necessitats dels veïnes i veïnes, per sobre de tot. La importància de pensar en les persones, en els vostres fills, pares o avis…

Dissenyem Sant Fruitós, entre tots.

La representativitat és necessària. Per això, Gfp s’estructura al voltant d’una agrupació +Gent fent Poble on hi cap tothom que vulgui sumar, aportar, i treballar pel poble. Oferim als santfruitosencs la possibilitat de governar d’una forma participada mitjançant aquesta associació, que vol ser l’enllaç entre l’administració i els veïns. A través de +GfP, hem aconseguit establir el diàleg entre uns i altres per esdevenir l’eina que transmeti les inquietuds del poble. Amb aquesta manera de fer, volem potenciar la comunicació i estar oberts a situacions innovadores com a resposta a una societat canviant i complexa.

El millor de tot…

…és que 8 anys després, l’esperit segueix intacte.