Loading...

El nostre agraïment per la confiança dipositada en Gent fent Poble

Estem molt contents de comptar amb l’ampli recolzament dels veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages cap a la nostra candidatura, manifestat lliurement i democràticament a les urnes el passat diumenge 28 de maig.

Els 9 regidors obtinguts amb els 2.358 vots ens fan responsables de què ha d’esdevenir aquests pròxims quatre anys al nostre municipi. Ho farem pensant en tots i escoltant a tothom. Considerem que precisament una majoria absoluta àmplia ens ha de fer encara més oberts a tothom, no podent caure en el contrari perquè estem segurs que el poble no ho vol.

Treballarem incansablement i durem a terme allò que us hem dit que faríem. Tenim un programa de govern i el complirem. Per això, el dilluns d’aquesta setmana els 9 membres de Gent fent Poble que entrarem a l’Ajuntament el proper dissabte 17 de juny, ja vàrem fer una primera reunió de treball i així seguirem, perquè no pot ser d’altra forma.

Amb la mirada endavant i amb unes ganes immenses, el nostre més sincer agraïment per la confiança dipositada en Gent fent Poble.

De part de tota la “família” Gent fent Poble 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *