Loading...

CAL DISPOSAR DE LA SALA GRAN DE L’ESPLAI PERQUÈ LES FAMÍLIES ES REUNEIXIN AMB ELS AVIS DE LA RESIDÈNCIA

Des de Gent fent Poble hem demanat al govern Tripartit de Sant Fruitós de Bages que posi a disposició de la Residència d’avis El Lledoner-L’Onada la sala polivalent de l’Esplai de la Gent Gran a fi que les famílies dels residents disposin d’un espai còmode i segur per poder-se reunir i visitar correctament als seus avis i àvies.

Fa uns mesos estava habilitada la zona del bar de l’Esplai per a realitzar aquestes visites familiars, però ara fa unes setmanes el govern Tripartit va decidir cedir aquesta zona al CAP per poder fer els test de la Covid-19. L’errada va estar en no buscar un espai alternatiu en condicions, fet que ha provocat que els avis i àvies hagin de trobar-se amb els seus visitants a la recepció de la residència d’avis sense cap privacitat, amb persones entrant i sortint, i amb altre gent parlant al voltant.

La solució és tant simple i ràpida com deixar a disposició de la residència L’Onada la sala polivalent de l’Esplai, que actualment no s’utilitza i que disposa d’un accés independent de la zona del bar on es fan els test del CAP. És un lloc ampli, segur, protegit i amb les condicions òptimes per mantenir una trobada amb els familiars que visiten als seus avis.

Cal ser més conscients de la situació que vivim i ser sensibles a les necessitats de la nostra gent gran, fet del qual creiem que s’ha oblidat la regidora de serveis socials del govern Tripartit.

 Grup Municipal Gent fent Poble                                    

Sant Fruitós de Bages, 11 de desembre de 2020

One comment
  1. Dolors

    Dons ens fan anar amunt i avall un dia fan l’as visites a la sala del splai d’avis i al dia següent al forat del costat de la porta del jardí no sé que n’és responsable però és dret i incòmode

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *