Loading...

El Centre Ocupacional d’AMPANS-La Sagrera, una realitat que va idear el govern de GENT FENT POBLE

Gent fent Poble celebra que el Centre Ocupacional per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual situat a l’edifici de les Monges, junt amb l’Escola de Música municipal, vagi endavant.

Durant el govern municipal de GENT FENT POBLE es van idear un seguit de projectes i de col·laboracions amb AMPANS per permetre la seva major implantació i desenvolupament al nostre municipi.

Fruit d’això, a l’octubre de 2019, l’alcalde Joan Carles Batanés i el gerent d’Ampans Toni Espinal van signar el contracte per la implantació del Centre Ocupacional a l’edifici de les Monges i al Teatre Casal Cultural. Aquest acord també incorporava la consergeria, la neteja i l’explotació del bar.

Així mateix l’alcalde Batanés va signar amb Espinal, el mateix octubre de 2019, la cessió dels terrenys on s’aixeca la nova residència i escola infantil i juvenil per a autistes severs i discapacitats intel·lectuals.

L’actual govern Tripartit a l’Ajuntament ha qualificat aquest fet de “col·laboració innovadora d’aprofitament d’espais públics per oferir un nou servei a la ciutadania”. Gent fent Poble agraeix aquestes paraules de reconeixement cap a la nostra feina ben feta.

Amb el centre ocupacional La Sagrera es consolida un projecte esperançador i de qualitat social inimaginable, que generarà oportunitats de futur a un grup de conciutadans que sovint els fem invisibles. Gent fent Poble i Sant Fruitós de Bages, de la mà d’AMPANS, hi hem posat el nostre granet de sorra.

Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 7 de març de 2021

One comment
  1. Domingo López García

    això és fer les coses amb sentit comú penso que GFP és un grup de persones que fan i han fet bé les coses, mirant sempre d’aportar al nostre territori el nostre granet de sorra per tenir un societat més justa. el tripartit ha d’aprendre molt de fer les coses que són importants. ànims companys ja queda menys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *