Loading...

Gent fent Poble creu inoportú que ERC presenti una moció al Ple dient-li què ha de fer

Durant la seva estada de 3 anys a l’Ajuntament, el Tripartit (ERC, PSC, JUNTSxSF) no va actuar contra al mosquit tigre. Ara a les 3 setmanes d’estar a l’oposició ERC li diu al nou govern què ha de fer.

Durant els 3 anys que va estar al govern municipal, ERC no va fer cap actuació contra el mosquit tigre als embornals dels carrers i en els últims anys la seva presència ha augmentat significativament.

És per això, que des de Gent fent Poble creiem inadequada aquesta moció per part d’ERC a les 3 setmanes d’estar a l’oposició, ja que si tan clar ho tenien, podien haver actuat durant els 3 anys que han tingut de mandat i evitar les molèsties als ciutadans, principalment a les urbanitzacions.

Des de Gent fent Poble, i sense perdre temps, ja hem iniciat una campanya contra el mosquit tigre amb mesures molt més eficients que una simple moció i dimecres 12 de juliol una empresa de control de plagues va fer el tractament corresponent i així intentar minvar la proliferació d’aquest mosquit. I seguirem treballant-hi.

Gent fent Poble

14 de Juliol 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *