Loading...

Gent fent Poble lamenta el “like” momentani al desafortunat tweet sobre el govern de Manresa

L’agrupació d’electors no va voler posar un “like” en cap moment a la publicació i molt menys ofendre a l’Ajuntament de Manresa i als integrants del seu govern.

Gent fent Poble, l’agrupació d’electors de Sant Fruitós de Bages, atribueix el “like” momentani al comentari ofensiu a un error humà. Prova d’això és que aquest “like” va durar tant sols uns instants i no unes hores com afirma el diari Nació Digital.

De fet, tal com el mateix periodista Pere Fontanals explica en la seva noticia, portar xarxes socials a vegades pot comportar errors i/o confusions, i això és precisament el què ha succeït. Així mateix, vol demanar disculpes al govern manresà i a qualsevol persona que s’hagi pogut sentir ofesa per aquest error, ja que la voluntat de Gent fent Poble és la de seguir mantenint una relació de cordialitat i d’enriquiment mutu amb la ciutat pel bé dels seus habitants i, en definitiva, pel conjunt de la comarca.

D’altra banda, Gent fent Poble també lamenta l’actitud d’un mitjà com Nació Digital i particularment del periodista Pere Fontanals, que tot i coneixedor de l’existència de que aquest tipus d’errors succeeixen d’una forma més habitual del que pot semblar, aprofiten uns segons per fer escarni contra una agrupació d’electors com Gent fent Poble. Un fet que ja s’ha repetit en diverses ocasions i que denota la falta de professionalitat d’un periodista que hauria de ser objectiu i informar al marge del la seva simpatia o no pel grup que governa actualment i amb majoria absoluta a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *