Loading...

EL TRIPARTIT REBUTJA LES ORDENACES FISCALS DE GfP PENSADES I DISSENYADES PER AJUDAR A SORTIR DE LA COVID-19

Davant de la certesa que tenim tots plegats que l’any 2021 serà dur, sever i complicat econòmica i socialment, Gent fent Poble va proporcionar al govern tripartit de Sant Fruitós de Bages una proposta d’Ordenances Fiscals que preveien una congelació general de les ordenances i taxes, i un gruix molt important d’accions de bonificació a famílies, empreses i activitats per afavorir una menor pressió fiscal i realitzar un clar incentiu per la recuperació i la sortida del sotrac que està significant aquesta pandèmia del Coronavirus.

La resposta del govern d’ERC, PSC i JUNTSxSF no tan sols ha estat el rebuig a la totalitat de les propostes, sinó que a més ha confeccionat i aprovat unes ordenances estèrils i que deixen a moltes famílies sense els beneficis fiscals que fins ara tenien i per tant pagaran més aquest proper any 2021.

L’any 2021 serà la primera vegada des de fa més d’una dècada que hi haurà santfruitosencs i santfruitosenques que sense variar la seva condició tributària perdran bonificacions i pagaran més.

Aquest fet és inadmissible i terrible en un any en què tota la societat sense excepció està afectada econòmicament. Gent fent Poble s’ha oposat a les OOFF aprovades pel govern tripartit que lluny de tenir en compte la situació de la Covid-19, el què fan és castigar a ciutadans amb pèrdua de bonificacions en impostos i taxes. Una medalla decebedora que ERC, PSC i JUNSxSF ja es poden penjar al coll.

Les propostes de GfP estaven pensades i dissenyades per recolzar a les persones, les activitats, comerços i empreses, amb l’increment significatiu de les bonificacions existents, amb incorporacions de noves bonificacions i nous incentius fiscals, i l’ampliació de les mesures del paquet òmnibus per la Covid-19 que va ser aprovat al maig de 2020, quan governava Gent fent Poble. Tot això ha estat rebutjat. Amb aquesta posició del tripartit es demostra que no tenen gens en compte al teixit comercial i empresarial del nostre municipi en aquests moments tan complexos. Ara és quan tocava aprovar les mesures d’impacte a les ordenances fiscals 2021.

Amb el tripartit els santfruitosencs i les santfruitosenques hem perdut una gran oportunitat de tenir un 2021 menys dur. Gent fent Poble ha fet els deures, però ells manen.

 

Grup municipal de Gent fent Poble            

        Sant Fruitós de Bages, 5 de novembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *