Loading...

EL TRIPARTIT OBLIGAT A EXPLICAR LA CRISI DE L’AIGUA A GENT FENT POBLE

 La constitució de mitjà propi i encàrrec de gestió a Aigües Manresa per al servei d’aigua al nostre municipi ha estat un expedient iniciat en legislatures anteriors amb Gent fent Poble al govern municipal i que sempre ha estat explicat, participat i compartit amb tots els grups polítics del nostre Ajuntament. Aquest ha estat un àmbit on tots els grups municipals del poble hem anat de la mà i hem votat sempre a favor de tots els passos a fer, governés qui governés.

Aquesta setmana passada va aparèixer la notícia que 16 municipis del Bages denunciaven la judicialització de la gestió pública de l’aigua. El govern de Sant Fruitós de Bages va emetre una nota de premsa alarmant sobre aquest assumpte. I com no podia ser d’una altra forma, el Tripartit (ERC-PSC-JUNTSxSF) ha deixat de banda i sense cap explicació a Gent fent Poble, qui en canvi sempre va tenir informada a l’oposició quan governava.

Els regidors de Gent fent Poble s’han vist obligats a demanar una Junta de Portaveus amb la finalitat de rebre explicacions i informació sobre aquest tema preocupant i així obligar tristament a ERC, PSC i JUNTSxSF a fer partícips a tots els grup municipals, com ja hauria d’haver-se fet per iniciativa pròpia. La manca de criteris democràtics, fins i tot en allò en què hem coincidit tots, és una pràctica preocupant de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan. Ara, en contra de la seva voluntat, l’alcaldessa haurà de donar explicacions a l’oposició.

Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 22 de febrer de 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *