Loading...

L’OBRETURA ARA DE L’ESPLAI D’AVIS NO AMAGA LA PÈSSIMA GESTIÓ DEL TRIPARTIT

GENT FENT POBLE ACONSEGUEIX QUE EL TRIPARTIT OBRI PER FI L’ESPLAI D’AVIS PERÒ L’ESPERA HA SIGUT ETERNA I EL RESULTAT NO JUSTIFICA TANT DE TEMPS TANCAT

Des de Gent fent Poble mostrem la nostra satisfacció perquè gràcies a la petició reiterada que hem fet des de l’oposició, hem aconseguit que el Tripartit (ERC-PSCJUNTSxSF) obris per fi l’Esplai de la Gent Gran.

Des de fa més de quatre mesos que la majoria dels esplais i casals de la gent gran de la nostra comarca estan oberts i el del nostre poble es mantenia tancat. L’excusa de què s’estava adequant no és pot acceptar per mantenir tancat un equipament que per força va haver d’estar tancat gairebé un any i just quan es podia obrir el Tripartit va decidir pintar-lo i comparar algunes peces de mobiliari.

El passat mes de novembre GfP ja vàrem demanar l’obertura de l’Esplai i just fa una setmana ho repetíem. Tant sols unes hores després l’Ajuntament feia pública una nota dient que el dia 25 de febrer obria les portes.

Estem contents que per fi la gent gran del poble pugui gaudir de l’espai que es mereixen i si GfP hem aportat el nostre gra de sorra, doncs ho celebrem pel bé de tothom.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 23 de febrer de 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *