Loading...

L’ALCALDESSA TRIGA 5 MESOS A CORREGIR UNA ERRADA AVISADA PER GfP

Gent fent Poble va avisar a l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) d’una errada en una instrucció interna i ha trigat 5 mesos a corregir-la. Seguint la línia de manca d’interès per la seva pròpia tasca i de passotisme més absolut, l’alcaldessa del Tripartit de Sant Fruitós de Bages ha corregit el mes de desembre de 2020 una errada que Gent fent Poble li va comunicar per escrit el dia 9 de juliol. 

Una instrucció interna municipal sobre mesures per la Covid-19, feta per Decret, contenia dues errades que els regidors de Gent fent Poble van detectar de forma immediata. Mitjançant una instància per escrit es va avisar de les errades. L’alcaldessa ha necessitat 5 mesos sencers per corregir les errades, tot i haver-li indicat clarament quines eren. 

És deplorable que una instrucció sobre mesures per combatre la Covid-19 generi un interès nul per part del Tripartit. Ens poden omplir de notes de premsa i de fotografies aparentant que fan coses, però en aquests detalls es demostra què fan realment els regidors del Tripartit. 

Des de Gent fent Poble seguirem fent la nostra tasca i avisarem sempre que detectem alguna errada, en interès de tots els veïns i veïnes. Per això vàrem decidir poder ser regidors i regidores del nostre poble. 

Grup Municipal Gent fent Poble 

Sant Fruitós de Bages, 8 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *