Loading...

SITUACIÓ EXTREMA I INADMISSIBLE EN RELACIÓ A LA POLICIA LOCAL DE SANT FRUITÓS DE BAGES

Des del Grup Municipal Gent fent Poble ja vàrem denunciar el passat el 16 d’octubre l’existència d’actuacions irregulars en expedients de la Policia Local, relacionats amb recursos humans, disciplines als policies i la contractació d’una Coach.

El govern Tripartit (ERC, PSC i JUNTS) de Sant Fruitós de Bages, lluny d’aclarir cap expedient el què ha fet és portar-nos a una situació extrema i inadmissible. Per aquest motiu Gent fent Poble porta al Ple ordinari d’aquest dijous 12 de novembre a les 19 h, tres preguntes dirigides al govern Tripartit referents a les borses d’agents de la Policia Local, al procés selectiu d’una plaça de carrera d’agent de la Policia Local i a la
contractació per dues vegades d’una Coach per la Policia Local.

Recordem que el Sergent en Cap de la Policia Local va plegar del cos el dia 11 d’octubre i en una entrevista publicada el 30 d’octubre al setmanari Montpeità explica els motius de la seva marxa que res tenen a veure amb la versió oficial donada per l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC).

Extremadament alarmant és el desconeixement i la inacció de la regidora de Recursos Humans Cristina Múrcia (PSC), qui no sap de l’existència d’expedients de la seva pròpia àrea i no coneix en quin punt de tramitació es troba cada procés de la seva regidoria, tal com ens va demostrar al ple del passat mes d’octubre.

Pel que fa a l’expedient de la Coaching, tan sols hi ha un pressupost sol·licitat, el de la pròpia professional contractada. No existeix registre d’assistències, ni es disposa de cap petició ni informe previ, com tampoc cap informe final emès per la Coach. Es van destinar 3.307,00 € i el dia 30 d’octubre se li va ampliar el contracte en 484,00 € més, per a fer unes sessions individuals al nou Cap de la Policia Local, que és l’actual parella de la regidora Cristina Múrcia. A més la petició de l’alcaldessa té data posterior (6 dies) a l’aprovació de la despesa de contractació.

Afegir també la obstrucció a la tasca de l’oposició des del govern Tripartit negant l’accés als expedients “02/2020- Informes de la Policia Local a Recursos Humans” i “1475/2020- Expedient disciplinari a funcionari de la Policia Local”.

A Gent fent Poble li preocupa de forma extrema aquesta actitud del govern Tripartit i alhora les conseqüències que se’n deriven, com per exemple la petició fa pocs dies de dos membres més, de l’actual plantilla fixe, per marxar del cos de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages.

Grup Municipal Gent fent Poble 

11/11/2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *