Loading...

RECLAMEM L’OBERTURA IMMEDIATA DE L’ESPLAI DE LA GENT GRAN

Ja són bastants els municipis que després dels moments durs de la pandèmia han reobert els seus esplais i casals de la gent gran. Al nostre poble, com en tot, el Tripartit (ERC-PSC-JUNTS) segueix adormit i és incapaç d’obrir l’Esplai.

La nostra gent gran cal que retorni al màxim a la normalitat en les seves activitats i en les seves relacions socials i no pot ser que l’equipament de l’Esplai segueixi tancat.

No hi ha excuses que valguin. L’Esplai ha estat tancat a la força durant molts mesos, però com han fet altres pobles del costat, al setembre ja han obert portes i amb les garanties sanitàries necessàries s’estan desenvolupant activitats i trobades.

Tanmateix Gent fent Poble quan governava va preveure i va treballar en l’estudi per ampliar l’actual Esplai fins a gairebé doblar la seva superfície. On ha quedat tot això ? Quin interès hi ha en millorar les condicions de l’Esplai ? Potser es maquillarà amb cadires noves i una pèrgola, però realment no s’estan cobrint les necessitats reals dels nostres conciutadans de més edat.

La nostra gent gran mereix una atenció i una dedicació que el Tripartit (ERC-PSC-JUNTS) no els hi dóna.

Grup Municipal Gent fent Poble 

Sant Fruitós de Bages, 16 de novembre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *