Loading...

PLA DE RECUPERACIÓ ECONÒMICA DEL TRIPARTIT: UN ENGANY SENSE PRECENDENTS AMB NOMÉS 20.000 € AL PRESSUPOST 2021

LA PARTIDA “15-430-47903-FONS DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA COVID-19” DEL PRESSUPOST 2021 ESTÀ DOTADA AMB TAN SOLS 20 MIL EUROS

El Pla estratègic per la recuperació econòmica del municipi presentat pel govern Tripartit de Sant Fruitós de Bages és una simple declaració d’intencions sense cap proposta concreta i sense un calendari d’aplicació. Es tracta d’un Pla buit de contingut on cada eix marca unes accions que ja es venien fent en temps pre-Covid i que per tant no aporten ni una sola línia d’acció pensada i dissenyada en concret per superar la crisi actual.

El govern Tripartit parla d’actuacions, que no concreta, a desenvolupar en els propers anys. Quines actuacions són ?, amb quin calendari previst ?, a qui van dirigides ?, amb quina dotació pressupostària ?

I la burla més gran es concentra en el pressupost. La partida específica per la Covid-19 disposa de 20.000 € per tot l’any. Les partides amb “orgànic 15” que pertanyen a la Promoció Econòmica s’han reduït un 61,73% respecte l’any 2020 i la partida d’ajuts socials ha passat de 130.000 € (pressupost Covid-19 any 2020) a només 60.000 € (pressupost 2021).

Gent fent Poble, al juny de 2020, conscients de la gravetat de la situació que es generava amb la Covid-19 vàrem dotar al pressupost amb gairebé 1 milió d’euros addicionals, que el nou govern Tripartit va ser incapaç de gestionar correctament durant el segon semestre de l’any i no va arribar ni als ciutadans ni al teixit comercial i econòmic del municipi. Per aquest any 2021 el Tripartit ja va mostrar les seves limitacions per afrontar una situació delicada com l’actual, aprovant un pressupost sense sentit, i ara amb aquest Pla de reactivació demostra la seva incapacitat de generar credibilitat i confiança.

Aquest passat 29 de gener els regidors de Gent fent Poble vàrem presentar una proposta per escrit amb 7 mesures clares i concretes, per ajudar i per sumar. Aquesta segueix sent la nostra forma d’actuar, també des de l’oposició.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 23 de febrer de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *