Loading...

NOVA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL: 17 MESOS PERDUTS I MÉS DE 40.000 € LLENÇATS

Els regidors de Gent fent Poble ens veiem obligats a matissar i corregir la nota de premsa emesa pel govern municipal Tripartit (ERC, PSC, Junts x SF).

Amb coneixement de causa podem afirmar:

1) L’obra de la nova comissaria de la Policia Local es va adjudicar el juny de l’any 2020 amb tota la  documentació correcte i amb tots els passos administratius perfectament fets. No consta cap informe contrari, ni amb observacions.

2) No és cert que els treballs s’estiguessin executant sense les autoritzacions. No existeix cap informe tècnic ni administratiu que ho indiqui. Es van seguir el passos necessaris com sempre es va fer amb tots els expedients.

3) La comunitat de propietaris va sol·licitar un canvi d’ubicació dels aparells de climatització i de recorregut dels desaigües, que es podia haver fet perfectament sense parar les obres. L’aturada de l’obra obeeix a un caprici del regidor d’obres del Tripartit.

4) El projecte i la distribució interior es va fer tenint en compte el que van aportar els tècnics municipals, el Cap de la Policia Local i els tècnics redactors del projecte. També es van realitzar reunions amb l’oposició d’aquell moment.

5) L’import de l’obra, que no preveia el desmuntatge d’un altell interior, es va pactar com a resultat de vàries reunions entre el govern municipal que va iniciar el projecte (GfP + PSC) i els grups a l’oposició (CiU i ERC). Ara la decisió de reformar-ho i canviar-ho s’ha fet unilateralment des del govern municipal Tripartit (ERC, PSC, Junts x SF) sense parlar ni un sol cop amb l’oposició (GfP).

6) L’aturada de l’obra per cobrir el caprici del regidor d’obres, fa 17 mesos que dura i ja ha costat 26.000 € llençats en el lloguer i una indemnització de 14.000 € per l’empresa constructora que s’ha fet fora. A banda del cost tècnic de refer un projecte que havia estat consensuat entre tots.

7) És molt trist i preocupant que el govern municipal Tripartit hagi de camuflar les seves grans pífies amb aquestes llargues notes explicatives. Aquest era un bon projecte iniciat amb un govern de Gent fent Poble i, només accedir al govern, el Tripartit el va voler matxucar.

Qui hi surt perdent són els santfruitosencs i les sanfruitosenques:
17 mesos perduts i un sobrecost (de moment) de més de 40.000 €.


Grup Municipal Gent fent Poble 

Sant Fruitós de Bages, 7 de desembre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *