Loading...

MÀXIMA PREOCUPACIÓ PER ANUNCIAR UNA SANCIÓ QUE EL PLE MUNICIPAL ENCARA NO HA APROVAT

Els regidors del Grup Municipal Gent fent Poble mostrem la nostre enorme preocupació per les formes d’actuar de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) qui acompanyada de la regidora de Serveis Socials Cristina Múrcia (PSC) han anunciat, mitjançant una roda de premsa, la imposició d’una sanció a l’empresa que gestiona la residència de la gent gran de Sant Fruitós de Bages gairebé dues setmanes abans que passi pel Ple municipal el punt que ha d’aprovar, o no, la sanció a L’Onada.

Sense entrar en el fons de la qüestió ni en els raonaments i les motivacions, és molt temerari anunciar un fet d’aquesta magnitud i importància quan el tema no ha estat encara debatut ni votat, i ni tan sols dictaminat a la corresponent comissió informativa prèvia al Ple.

Remarcar també el menyspreu i la manca de respecte que l’alcaldessa Mazcuñan dispensa als regidors de GfP a l’oposició. Cal recordar que al Ple municipal del mes de novembre els regidors de GfP vàrem demanar informació i explicacions sobre aquesta qüestió i Mazcuñan es va negar a respondre, tot dient que les explicacions es donarien al Ple de desembre. A data d’avui seguim sense ser informats i l’alcaldessa en una acció absolutament indigna d’una representant municipal ha posat per davant la notícia als mitjans, la roda de premsa i la comissió informativa amb la resolució que es proposa.

Demanem a l’alcaldessa Mazcuñan (ERC) que doni la cara i afronti de forma pública i transparent els seus passos, o malpassos, i que amagant expedients i informació als ciutadans del nostre poble està menystenint el principal valor que té la nostra societat: la democràcia.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 29 de novembre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *