Loading...

L’ALCALDESSA MAZCUÑAN RETIRA UNES PANCARTES D’UN TERRENY PARTICULAR AMB PERSONAL MUNICIPAL PERQUÈ NO LI AGRADAVEN

L’ALCALDESSA DE SANT FRUITÓS DE BAGES, ÀDRIA MAZCUÑAN (ERC) HA RETIRAT LES PANCARTES FENT ENTRAR TREBALLADORS DE LA BRIGADA D’OBRES DE L’AJUNTAMENT A L’INTERIOR D’UN TERRENY PRIVAT, PERQUÈ NO LI AGRADAVEN

Gent fent Poble considera que el personal de la brigada municipal d’obres, pagats amb diner públic, no poden ser utilitzats per retirar unes pancartes penjades a l’interior d’un terreny d’un propietari privat i que no eren ofensives per ningú. Simplement com que a l’alcaldessa no li agradava els què deien les 3 pancartes les va fer treure.

També queda palesa la manca democràtica de l’alcaldessa, quartant la llibertat d’expressió de qui va penjar les pancartes.

Contínuament i amb actuacions diverses, l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) està trepitjant els drets dels ciutadans de Sant Fruitós de Bages, com per exemple afirmant de forma reiterada en els plens municipals que no pensa fer cas de les indicacions de la GAIP (Comissió de garantia del dret d’accés a la informació pública). Aquesta actitud és encara més preocupant en una persona que acumula càrrecs al Consell Comarcal del Bages i a la presidència del Consell d’Alcaldes.

Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 22 de setembre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *