Loading...

L’AJUNTAMENT DIU QUE COMPRA AL COMERÇ LOCAL PER AJUDAR-LO I DESPRÉS NO ELS PAGA

El govern Tripartit municipal de Sant Fruitós de Bages (ERC-PSC-JUNTS) va encarregar a primers de desembre de l’any passat un seguit de productes per fer els lots de Nadal pels treballadors de l’Ajuntament. Mitja dotzena de petits comerços del poble van comprar als seus proveïdors el material que se’ls va demanar i 50 dies després no han cobrat ni un euro de l’Ajuntament.

Sota el pretext d’ajudar al comerç local el Tripartit va efectuar les comandes de productes, que foren adquirits pels comerços durant el desembre. Els lots es van repartir als treballadors el dia 22 de desembre i els comerços han rebut les factures dels seus proveïdors durant el desembre. Estant ja a finals de gener de 2021 l’Ajuntament no els ha pagat les factures, motiu pel qual hi ha algun petit comerç del poble que ha patit de valent per fer front al pagament del producte servit per fer els 115 lots de Nadal.

En aquests moments complicadíssims pel comerç aquest allargament en el termini de pagament és una estocada duríssima per a ells i demostra un cop més la nul·la sensibilitat del Tripartit envers el comerç del nostre poble. Moltes fotos i moltes frases boniques però el dia a dia demostra que no hi ha cap interès real pel petit comerç local.

Gent fent Poble considera una burla cap als comerciants i llurs famílies aquest impagament passats 50 dies.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 22 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *