Loading...

LA PRESIDENTA DEL CONSORCI L’AGULLA ES SALTA ELS ACORDS I NO CONCOVA LA JUNTA GENERAL

La presidenta del Consorci Urbanístic l’Agulla, i alcaldessa de Sant Fruitós de Bages Àdria Mazcuñán, es salta els acords presos per la Junta General del Consorci el passat mes de març i no convoca la Junta General a les dates previstes.

El punt 3.6 de la Junta General celebrada el dia 12 de març de 2020 fixava el “Calendari sessions ordinàries Junta General Consorci l’Agulla”. L’acord diu: “Fixar com a dates de les sessions ordinàries de la Junta General del Consorci l’Agulla, les següents: – 26 de juny de 2020. – 27 de novembre de 2020. Aquest punt fou aprovat per unanimitat de tots els membres presents, que recordem són regidors i regidores de l’Ajuntament de Manresa i de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

Des de Gent fent Poble denunciem que per segona vegada la presidenta del Consorci es salta la convocatòria acordada per unanimitat. La Junta del 26 de juny va agafar els governs municipals d’ambdós municipis en Ple canvi d’alcaldia i entenem que a la data en concret no es celebrés, però tampoc es va convocar més endavant quan ja s’havia pres possessió dels càrrecs respectivament. Ara, la Junta acordada pel 27 de novembre tampoc ha estat convocada, en una clara vulneració de l’acord aprovat.

Reclamem a la presidenta del Consorci Àdria Mazcuñán (ERC) i al Vicepresident del Consorci Marc Aloy (ERC), que compleixin els acords presos i que respectin la voluntat de la majoria decidida de forma democràtica i unànime en una Junta General. Des del mes de juny que tenen els càrrecs i fins al mes de novembre han tingut temps suficient de planificar, convocar i celebrar les Juntes Generals. Amb aquesta actitud mostren el nul interès que tenen per aquest Consorci.

Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 01 de desembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *