Loading...

Nascut a Sant Fruitós de Bages fa 51 anys, en sóc l’alcalde des de fa 8. Descendent de les famílies de ca la Marxanta i de cal Cortina. Visc a les Brucardes amb la meva dona, la Judit, i els nostres tres fills, l’Èlia, la Júlia i l’Adrià. Per mi, la família és un puntal important i les meves aficions giren al voltant d’aquelles activitats i esports que puc practicar amb ella.

Mantinc el compromís i la dedicació envers el meu poble i les persones que el formem i és per això que em presento de nou com a cap de llista de Gent fent Poble. De professió, sóc arquitecte tècnic per la UPC i tinc un despatx propi on desenvolupo la meva professió. A més, tinc realitzats estudis d’enginyer tècnic de mines. Durant vint anys, he estat vinculat a la junta del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona i durant vuit anys n’he estat el delegat del Bages, Berguedà i Anoia. Crec en la vocació de servei als altres i la generositat en tots els actes quotidians que fem. Penso fermament que, amb convicció i amb tenacitat, les persones podem ajudar a assolir els objectius col·lectius que pretenem i necessitem. Em segueix estimulant pensar que puc ser útil al meu poble i a la seva gent.