Loading...

INSULTS INADMISSIBLES DEL REGIDOR DAVID URÓ

Durant el Ple municipal del passat 15 d’octubre de 2020 el regidor d’ERC David Uró va dirigir de forma repetida un seguit d’insults a l’exalcalde Joan Carles Batanés que són inadmissibles i intolerables. El regidor Uró intentant camuflar els insults tot llegint un llibre de Lluís Espinal, li va dir a Batanés en diverses ocasions “DICTADOR” i “NAZIFEIXISTA”. La forma premeditada en dir les cites de Lluís Espinal tenint el llibre davant amb les pàgines preparades per ser dirigides a l’Alcalde Batanés fa evidenciar la mala idea. Una falta de respecte greu com quan va posar-se a menjar una poma durant el Ple, traient-se la mascareta i mastegant.

Considerem inadmissible aquest tracte dispensat a qui ha estat alcalde durant 9 anys sense cap mena d’actitud que pugui ser qualificada amb aquests adjectius. No és la primera vegada que aquesta actitud ha estat expressada pel mateix individu. Ja al ple de la moció de censura l’Alcalde Batanés va rebre els adjectius de “maltractador”, “assetjador” i que podia tenir interessos personals en l’adjudicació de projectes en el poble. Acusacions molt greus que no han estat mai demostrades.

Creiem que aquests insults no poden anar dirigits a ningú en un país democràtic. Considerem que els insults estan indirectament dirigits també als seus companys de l’Associació electoral Més Gent fent Poble i a tots els votants que van dipositar la confiança en GfP durant les últimes tres legislatures.

Considerem que això no es pot repetir i molt menys en seu plenària, motiu pel qual demanem una rectificació i disculpes públiques del regidor David Uró i del partit que ell representa (ERC) com a portaveu.

Sant Fruitós de Bages, 20 d’octubre de 2020

Signat:           

DAVID SERRANO, president de Gent fent Poble

MAITE VALL, tresorera de Gent fent Poble

ISIDRE MALAGARRIGA, exregidor i expresident i actual vice-president de GfP

CONXITA BARALDÉS, exregidora i exalcaldessa

IGNASI SALA, exalcalde

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *