Loading...

GfP vol recordar a ERC que les mocions de Ple no són la via per fer propostes de consens

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Fruitós de Bages ha entrat per registre a l’Ajuntament una moció per anar al Ple municipal que és una proposta d’acord encoberta.

Les propostes d’acord i els expedients que les conformen només poden ser elevades al Ple per acord previ de la Junta de Govern Local o per l’Alcalde, quan impliquin increment de la despesa o reducció d’ingressos. Les mocions que poden presentar al Ple tots els grups municipals no poden contenir propostes que comportin una despesa econòmica no prevista que afecti al pressupost.

El govern municipal de Gent fent Poble disposa d’un informe de la secretaria municipal, sol·licitat per l’Alcalde, que confirma aquests aspectes. El propi Alcalde Joan Carles Batanés s’ha reunit amb la cap d’ERC, Àdria Mazcuñan per explicar el contingut de l’informe.

Des del govern municipal es vol recordar a ERC que si vol governar pot fer una proposta a GfP i serà degudament considerada. Per altra banda qualsevol bona idea que tinguin a bé de formular per Sant Fruitós, des de l’oposició, es podrà debatre com sempre en reunions de treball entre els grups municipals i arribar a consensos. Alhora cal que ERC sàpiga que no es pot governar des de l’oposició a base de mocions.

Grup municipal de Gent fent Poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *