Loading...

GfP ACONSEGUEIX EL PLE MUNICIPAL ON PARLAR DE L’HOSTAL PINEDA I CAN FIGUERAS

Els 6 regidors de Gent fent Poble a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages aconsegueixen que el govern Tripartit ERC-PSC-JUNTS hagi d’afrontar en un Ple municipal la constant negativa, des de fa 7 mesos, a parlar de la modificació puntual de planejament de l’Hostal de Pineda i de Can Figueras. L’alcaldessa s’ha vist obligada a convocar un Ple extraordinari gràcies a la petició feta per GfP utilitzant l’article 12.3 del Reglament Orgànic Municipal (ROM).

El projecte urbanístic es troba finalitzat i sense cap modificació des del mes de juny de 2020 i de forma reiterada i continuada l’alcaldessa Àdria Mazcuñan (ERC) i el regidor d’urbanisme David Uró (ERC) s’han negat a portar a aprovació aquest pla urbanístic que aportarà grans millores pels veïns de Pineda, sobretot pels qui viuen a la vora de la zona de l’Hostal.

Aquest pla urbanístic serveix per dotar a Pineda de Bages amb més de 5.000 m2 de zones verdes, la possibilitat de fer un equipament de 2.000 m2 i l’enderroc de l’edifici abandonat de l’antic Hostal. Per altra banda a Can Figueras s’obtindrien 1.000 m2 de sostre per fer el futur museu Alfred Figueras i la transformació de 9.000 m2 en zona de parc per ampliar El Bosquet. Negar-se a aprovar això és no voler la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, i del nostre municipi en general. Per això GfP hi ha lluitat des del primer moment i no així el Tripartit que ho té aturat sense motiu.

El Ple extraordinari es farà dilluns 25 de gener a les 9:00 h del matí, en un horari dolent triat per l’alcaldessa, mostrant poca voluntat de transparència per tal que els veïns i veïnes puguin seguir el Ple. Gent fent Poble hi serà i hi votarà a favor.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 20 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *