Loading...

Gent fent Poble proposa una mesura per ajudar en l’alt consum d’aigua per l’incendi de Les Brucardes

GfP demana al govern municipal aplicar una mesura per pal·liar el cost dels rebuts d’aigua amb consum desmesurat durant el juliol de 2022

Durant l’incendi forestal que va afectar la urbanització Les Brucardes i que va cremar algunes cases i multitud de parcel·les, es va produir en alguns casos un consum d’aigua superior a l’habitual. Així mateix va succeir les setmanes posteriors del mes de juliol en motiu de les neteges i remullades de vegetació. 

Gent fent Poble ha presentat al registre municipal mitjançant una instància, una proposta per tal que l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i Aigües Manresa es facin càrrec d’aquest excés de consum a parts iguals i que aquest sobrecost no recaigui sobre les famílies afectades de Les Brucardes. 

Es proposa calcular la mitjana dels consums d’aigua de cada comptador del mes de juliol de 2020 i del mes de juliol de 2021, i que aquells abonats que superin aquesta mitjana en el juliol de 2022 vegin rescabalat el sobrecost econòmic i no paguin més del què ha estat habitual en un mes de juliol. 

Gent fent Poble considera que l’elevat consum d’aigua no es va fer per caprici i que aquesta mesura significa un alleujament important per a les famílies afectades i un cost relativament baix per l’Ajuntament i per l’empresa de serveis municipal Aigües Manresa. 

 Grup Municipal de Gent fent Poble 

 Sant Fruitós de Bages, 22 d’agost de 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *