Loading...

GENT FENT POBLE PROPOSA AL TRIPARTIT UNA BATERIA DE MESURES ECONÒMIQUES I SOCIALS PER AFRONTAR LA COVID-19

Gent fent Poble ha proposat al govern Tripartit municipal (ERC-PSC-JUNTS) un seguit de mesures socials i econòmiques per afrontar les conseqüències de la Covid-19 i ajudar a la recuperació econòmica i social.

 • En una reunió entre govern i oposició els regidors de GfP han proposat com a mesura social immediata:
  Dur a terme la divisió física de la sala gran de l’Esplai per tal de poder realitzar les visites als avis de la residència municipal a l’interior de l’edifici.
  Mitjançant una acció ràpida i amb un cost econòmic assequible es pot ajudar molt als avis i àvies per trobar-se amb les famílies a cobert i amb calefacció.

En quant a mesures en l’àmbit econòmic:

 • Reactivació de la línia de microcrèdits iniciada el maig de 2020 ampliant-la a totes les empreses i autònoms del municipi.
 • Ajuda de 500 € a fons perdut per tots els comerços i autònoms que s’han vist abocats a tancar o minvar la seva activitat.
 • Aplicació de les 20 propostes de millora que GfP va aportar a les Ordenances Fiscals i no van ser acceptades.

En l’àmbit laboral:

 • Analitzar en profunditat les xifres d’atur, les seves característiques concretes, així com la reducció de facturació dels autònoms, com a punt de partida per oferir mesures de xoc per la seva ràpida reinserció laboral i recuperació d’activitat, i línies d’ajut adequades.
 • Creació d’una borsa pel col·lectiu de joves sense feina per rebre formació i acompanyament específic en la recerca i accés al mercat laboral.
 • Generació de plans d’ocupació per joves que busquen la primera feina.

Cal una aposta ferma i decidida per fer costat a les necessitats reals dels santfruitosencs i les santfruitosenques. Gent fent Poble volem aportar-hi la nostra experiència i voluntat.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 29 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *