Loading...

GENT FENT POBLE PRESENTA UNA MOCIÓ EN DEFENSA D’UN MODEL ENERGÈTIC SOSTENIBLE A CATALUNYA

Gent fent Poble a Sant Fruitós de Bages ha presentat una moció pel proper Ple amb la intenció de donar suport al Manifest per un Model Energètic Sostenible a Catalunya. Aquest manifest subscrit per algunes entitats de defensa del territori ha estat promogut des de la Federació Ecologistes de Catalunya.

GfP, sensibles a les preocupacions de la gent de la nostra terra i havent conegut la situació generada de la mà de l’entitat Salvem Grevalosa, ha donat el pas de proposar al Ple municipal l’aprovació d’una moció de suport al Manifest per un altre model d’implantació de les energies renovables que sigui participatiu, sostenible, respectuós amb els espais naturals, la biodiversitat, els paisatges, el patrimoni cultural i els espais agraris.

La situació que ha generat la proposta de macroprojectes eòlics i solars al Bages, al Moianès i a d’altres comarques de Catalunya ha fet que Gent fent Poble hagi donat el pas de voler sumar Sant Fruitós de Bages als municipis i entitats que consideren que aquests projectes es poden dur a terme però amb uns plantejaments diferents d’inici i amb uns objectius participats per tothom.

Les energies renovables i respectuoses amb el medi ambient han d’implantar-se però no a qualsevol preu sobre el territori i la seva gent.

Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 20 d’abril de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *