Loading...

GENT FENT POBLE FA UNA PROPOSTA AL GOVERN TRIPARTIT PER LES ORDENANCES FISCALS PER L’ANY 2022, TREBALLADES PER ASSOLIR UNA RECUPERACIÓ SOCIAL I ECONÒMICA POST-COVID

Els regidors de GfP hem entrat pel registre municipal un document amb 19 propostes pensades i treballades per portar als sanfruitosencs i santfruitosenques cap a una recuperació social i econòmica en un any que ja podem pensar que pugui ser post-covid.

La petjada que ha deixat aquesta pandèmia és important i cal que les Ordenances Fiscals de l’any 2022 siguin encara molt sensibles a aquest fet, però alhora cal dissenyar polítiques fiscals on pensem en una situació de major normalitat i per tant fer una aposta cap al creixement econòmic i la millora social.

Gent fent Poble incideix en millores per les Ordenances Fiscals sobre l’Impost de Bens Immobles (IBI), l’Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE), les Plusvàlues urbanes, l’Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO), la Taxa d’ocupació per a terrasses de bars i restaurants i extensió de comerços, la Taxa per a parades i casetes de venda, la Taxa de Llicència de Taxi, la Taxa del Servei d’Ajuda Domiciliària (SAD) i la Taxa d’escombraries.

Amb aquesta proposta d’Ordenances Fiscals GfP segueix pensant en el major benestar de les persones i en una fiscalitat més ajustada per les activitats del nostre municipi. Novament pel 2022, com ja vàrem fer fa un any, presentem unes propostes que són realistes i possibles. Les posem a l’abast del govern municipal Tripartit (ERC, PSC , JUNTS) amb la finalitat que les apliquin i així es pugui millorar entre tots.

Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 20 d’octubre de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *