Loading...

GENT FENT POBLE DEMANA UN PLE EXTRAORDINARI PER APROVAR LA MODIFICACIÓ URBANÍSTICA D’HOSTAL PINEDA – CAN FIGUERAS

El Reglament Orgànic Municipal (ROM) preveu que es celebri un Ple extraordinari si ho demanen com a mínim una quarta part dels regidors. Gent fent Poble amb 6 regidors supera els 4 necessaris i en aplicació de l’article 12 del ROM ha demanat la celebració d’un Ple extraordinari per portar a aprovació el projecte urbanístic de l’Hostal Pineda – Can Figueras. Ara l’alcaldessa té un màxim de 15 dies hàbils per celebrar aquest Ple.

L’expedient municipal d’aquest projecte urbanístic està exactament igual que el va deixar Gent fent Poble el passat mes de juny i durant aquests 6 mesos de govern Tripartit (ERC-PSC-JUNTSxSF) no ha sofert cap modificació, però tampoc s’ha portat a aprovació tot i trobar-se finalitzat i amb els informes favorables. Repetidament a cada Ple els regidors de GfP hem demanat que es portés a aprovació i les respostes rebudes per part del regidor d’urbanisme David Uró i de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan han estat burles, enganys i despropòsits. El mateix David Uró en el darrer Ple celebrat al mes de novembre va afirmar que aquest punt s’aprovaria al desembre i el mateix compromís va agafar amb els veïns de Pineda.

Veient que a l’ordre del dia del Ple de desembre no hi figura aquest punt i considerant que l’engany permanent del regidor Uró ja supera qualsevol llindar permès, els regidors de Gent fent Poble hem fet el pas de portar a aprovació un projecte urbanístic molt esperat i  desitjat pels veïns de Pineda de Bages i que podria estar aprovat i seguint els tràmits per avançar des del passat mes de juny i que inexplicablement i sense cap motiu, el Tripartit el té en un calaix, adormit, des de fa 6 mesos.

Des de GfP demanem responsabilitat i seriositat, i que aquest projecte s’aprovi abans de 15 dies.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 10 de desembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *