Loading...

GENT FENT POBLE DEMANA QUE ES CONSENSUIN LES ÀREES D’INTERÈS COMERCIAL

REGIDORS DE GfP HEM FET DUES REUNIONS AMB L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS. UNA AMB EL PRESIDENT I LA SEGONA AMB LA JUNTA DE L’ENTITAT

El govern Tripartit (ERC, PSC i JUNTS) va aprovar les àrees d’interès comercial del nostre municipi en un document amb manca de criteri, sense cap informe tècnic de l’àrea de Comerç i sense el consens de l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós.

Gent fent Poble vàrem demanar que s’ajornés la seva aprovació i es fes una reunió entre les parts implicades. El resultat ha estat que no ens han escoltat i tampoc s’han reunit amb els comerciants del poble. Tot plegat una desídia important.

Els regidors de Gent fent Poble després de la doble trobada amb membres de l’Associació de Comerciants i seguint un criteri que creiem assenyat, demanem:

1) Que el govern municipal Tripartit suspengui temporalment l’aplicació de les àrees d’interès comercial.

2) Que en el termini màxim d’una setmana es faci una reunió on hi siguem presents regidors de GfP, membres de l’Associació de Comerciants i membres de l’APAES.

3) Que es redacti un document consensuat i es faci una nova aprovació de les àrees d’interès comercial en el termini màxim de 3 setmanes.

I aportem propostes de partida per ser debatudes i consensuades entre totes les parts, considerant que les àrees d’interès comercial han d’incloure:
a) El mapa general de les zones comercials i potencialment comercials del nostre municipi.
b) El mapa amb les zones de protecció del comerç existent.
c) El mapa amb les zones d’impuls de nou comerç.
d) El mapa amb les zones de comerç gran del municipi.
e) Un document amb el llistat d’accions estratègiques i beneficis per cada àrea.

Aquestes propostes s’han fet arribar al govern Tripartit i a l’Associació Sant Fruitós Comerç i a l’APAES, amb la voluntat de recolzar i millorar el nostre teixit comercial.

Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 16 de febrer de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *