Loading...

Gent fent Poble arranca la campanya electoral amb trobades a Torroella i Pineda

L’agrupació d’electors va celebrar les primeres trobades amb veïns i veïnes per explicar el seu programa de govern i les accions concretes que vol realitzar.

El passat 10 de maig, Gent fent Poble va iniciar la campanya electoral a Torroella de Baix, per tercera vegada, amb una trobada amb els veïns a la plaça del Torrent. Aquests es van reunir per conèixer, de primera mà, les accions que Gent fent Poble vol dur a terme al barri els propers 4 anys. A més, també es van presentar les noves incorporacions de veïns de Torroella a la llista electoral.  

L’endemà, va ser el torn de Pineda de Bages. La plaça Primer d’Octubre va ser la ubicació triada per Gent fent Poble per reunir-se amb els veïns i veïnes per explicar quines iniciatives podran trobar al programa electoral relatives a Pineda.  

I després de les trobades de divendres i dissabte, Gent fent Poble va voler ser present també al Food & Fun que es va celebrar tot el cap de setmana al Cobert de la Màquina de Batre. Durant la tarda de diumenge, tots els santfruitosencs i santfruitosenques presents van poder passar per la foodtruck de Gent fent Poble on s’entregava objectes de merchandising de l’agrupació i gaudir d’un cafè a alhora que compartien impressions i opinions amb els integrants de la llista per a les eleccions municipals.

A més, el dimarts 14 de maig, l’agrupació va convocar a la gent gran a la sala polivalent del nexe per explicar les accions relatives a aquest col·lectiu que conté el seu programa de govern. Una trobada amena on els més grans van poder escoltar propostes de la mà de l’alcaldable Joan Carles Batanés.  

Els propers actes seran dijous 16 a Torroella a les 19h, el divendres 17 trobada amb les entitats a les 20h al Casal Cultural. Dissabte serà el torn de les Brucardes, a les 13h a la zona esportiva. Pineda acollirà, el diumenge 19 a les 13h, una nova trobada amb veïnes i veïnes a la plaça Primer d’Octubre i, per acabar, el mateix diumenge a les 19h tindrà lloc una trobada a la Rosaleda, a la plaça del carrer Principal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *