Loading...

ELS REGIDORS DE GENT FENT POBLE ABANDONEM EL PLE MUNICIPAL DE SANT FRUITÓS DE BAGES, PER LES CONTINUES VEXACIONS VERBALS

Els regidors de Gent fent Poble abandonem el Ple municipal per les constant vexacions verbals i maltracta continuat rebut per part del regidor i portaveu d’ERC David Uró i Vilanova. En el decurs del Ple s’ha enfrontat amb tres regidors diferents de GfP i la gota que ha fet vesar el vas ha estat quan després de no convocar una reunió compromesa a l’anterior Ple, ha dit que la va convocar i que es va quedar sol. Fet absolutament fora de la veritat i que falta a la intel·ligència.

Tota aquesta situació ve generada per la permissivitat i la incapacitat d’aturar aquest comportament per part de l’alcaldessa Àdria Mazcuñan i Claret (ERC).

Els regidors de GfP mostrem la nostra tristesa per haver-nos vist obligats a procedir d’aquesta manera, però considerem que ens hi ha abocat les continues mostres de falta de respecte cap a la nostra tasca de regidors d’oposició i per extensió als veïns i veïnes a qui representem.

Demanem de forma immediata una disculpa formal i un canvi d’actitud.

Regidors del grup municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 14 de juliol de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *