Loading...

EL TRIPARTIT TAPA LES SEVES MALES DECISIONS ACUSANT ALS D’ABANS

Gent fent Poble té la consciència molt tranquil·la i pot demostrar amb els documents existents a l’expedient municipal corresponent que va treballar per tenir el nou pavelló-gimnàs a punt per començar-lo el segon semestre de l’any 2020.

La qüestió està en la greu errada estratègica del govern Tripartit que va accedir a l’Ajuntament amb la clara pretensió d’anul·lar el màxim de projectes que Gent fent Poble tenia per Sant Fruitós de Bages. El del pavelló fou un més dels quins va passar per la trituradora. Amb el què no van comptar és que contenia al seu interior un gimnàs necessari per la nova escola Pla del Puig, a banda de ser important per ampliar pistes per l’ASFE.

En el moment que ha començat l’obra de la nova escola el Tripartit ha hagut de comunicar que no feia ni pavelló ni gimnàs i després de veure que la comunitat educativa se’ls tirava al damunt, han intentat tapar la seva mala decisió acusant a GfP. Una tàctica que encara demostra que el seu fracàs és més gran.

Hi ha dues dades clares que posen de manifest que el passat octubre de 2020 el Tripartit (ERC, PSC, JUNTS) va decidir no fer el pavelló amb el gimnàs. Un segon informe de Bombers arribat el 6 d’octubre de 2020 queda en un calaix fins el 4 de març de 2021, data en què s’envia a l’arquitecte que ha de corregir les petites esmenes a fer. Això són 5 mesos amb l’informe amagat. Segona dada: en el pressupost 2020 el govern de Gent fent Poble havia previst una partida per iniciar el pavelló cap a la tardor amb 803.000 €. El Tripartit elabora el pressupost 2021 durant el novembre de 2020 i fa desaparèixer la partida per fer el nou pavelló. I ara s’escuden sota pretextes que no s’aguanten per enlloc.

Gent fent Poble s’ha reunit aquesta setmana amb la direcció de l’Escola Pla del Puig, amb la presidenta de l’AFA (associació de famílies d’alumnes) i amb la junta de l’ASFE, per comentar la situació creada i per fer-los costat en el neguit que els ha generat la decisió del govern Tripartit, i alhora posar-se a la seva disposició per aconseguir entre tots que el nou pavelló i el gimnàs siguin una realitat quan abans millor.

Grup Municipal Gent fent Poble
Sant Fruitós de Bages, 27 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *