Loading...

EL TRIPARTIT SEGUEIX AMAGANT INFORMACIÓ A L’OPOSICIÓ

LA “GAIP” TORNA A OBLIGAR AL GOVERN MUNICIPAL A DONAR ACCÉS A EXPEDIENTS A GENT FENT POBLE I LI FA ANUL·LAR 2 DECRETS

El Tripartit -ERC-PSC-JUNTS- segueix amagant informació pública als regidors de GfP i per tant l’amaga als ciutadans de Sant Fruitós de Bages a qui representem.

La GAIP (la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública) ha obligat un cop més a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages a complir la Llei d’Accés a la Informació Pública, Transparència i Bon govern, amb el greuge que els obliga, a més, a “anul·lar” dos Decrets, fet que demostra la pèssima gestió que fa el Tripartit de la Transparència.

A través de la Resolució 562/2021, la GAIP dóna la raó envers la reclamació feta per GfP, indicant que cal donar accés a un expedient municipal que es va demanar fa 5 mesos.

És ja extremadament preocupant el mal camí emprès per l’alcaldessa Àdria Mazcuñan i els seus companys de govern Tripartit: acumulació de resolucions contraries a l’Ajuntament, manca de compliment de les resolucions, anul·lació de Decrets. Estem davant d’una situació mai viscuda i que llastimosament el nostre Ajuntament comença a liderar entre els municipis de Catalunya.

Quan es trepitja de forma continuada els drets dels representants del poble, es trepitja greument els drets de tots els ciutadans. Els sona això ?

Nota: resolució de la GAIP a http://www.gaip.cat/ca/detall/normativa/2021-0562

Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 06 de juliol de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *