Loading...

EL TRIPARTIT NO RESPECTA ELS TERMINIS PER RESPONDRE

FINS I TOT NO LI RESPONEN AL SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA

Gent fent Poble va presentar dues queixes davant del Síndic de Greuges de Catalunya pel fet que el govern Tripartit de Sant Fruitós de Bages no respon les instàncies que es presenten.

En un cas la queixa es va presentar el 19-octubre-2020 per una instància del 23-juny-2020 sense resposta (4 mesos). La segona queixa es presentar el 22-octubre-2020 per no respondre una petició del 13-juliol-2020 (més de 3 mesos). Els expedients són Q-09198/20 i Q-09296/20.

En un cas, a finals de desembre de 2020, el Síndic indicava “hem sol·licitat a l’administració afectada un informe i la documentació per resoldre la queixa. Atès que no l’hem rebut i s’ha superat el termini de temps legal per resoldre, us comuniquem que hem reiterat a l’Administració aquesta sol·licitud i la tramesa de la informació, tot recordant-li el deure de facilitar-la”. En el mes de març de 2021 encara no es disposa de resposta definitiva (més de 8 mesos).

En l’altre cas, a primers de novembre de 2020, el Síndic també indicava que “li doneu resposta en els termes que considereu oportuns”. Finalment el 16-novembre-2020, i gràcies a les actuacions dutes a terme pel Síndic de Greuges, l’Ajuntament va respondre a Gent fent Poble, passats 4 mesos.

Una de les funcions de l’oposició és fer un seguiment dels assumptes de l’Ajuntament i a pesar de les traves tenim clara la feina que hem de fer, alhora que volem agrair la tasca que realitza el Síndic.

Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 3 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *