Loading...

EL TRIPARIT DEIXA SANT FRUITÓS DE BAGES SENSE ADHESIÓ A L’HORA DEL PLANETA 2021

Després de 6 anys d’adhesions ininterrompudes des que el nostre poble va participar per primera vegada el 2015, el tripartit s’ha oblidat per complet de donar exemple i no s’ha adherit a la iniciativa mundial l’Hora del Planeta 2021.

Recordem que Sant Fruitós de Bages s’adheria cada any a aquesta iniciativa internacional i feia l’apagada de llums de punts emblemàtics del poble com la Plaça de l’Església i la Màquina de Batre, de 20:30h a 21:30h. La iniciativa mundial parteix de l’any 2007 a Sidney i consisteix en apagar els llums d’habitatges, negocis, edificis i monuments emblemàtics durant una hora per tal de promoure la conscienciació entre al població.

Per tant doncs, demà dia 27 de març es celebrarà l’Hora del Planeta a tot el món i el nostre municipi no hi serà present donant exemple com ho ha fet durant aquests anys passats, des del govern municipal amb Gent fent Poble.

Des del nostre grup mostrem la nostra decepció – una més-, envers les sinèrgies positives que duia el nostre poble i que ara destaquen per al seva absència, és una llàstima. Alhora indicar que el nostre grup municipal Gent fent Poble s’hi ha adherit i demana a la població en general que s’hi adhereixi, totes les activitats de conscienciació per la lluita contra el canvi climàtic valen la pena. Per un poble exemplar i verd, cuidem-nos els uns als altres.

Grup municipal de Gent fent Poble

A Sant Fruitós de Bages, 6 de març de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *