Loading...

El nou govern tripartit castiga Les Brucardes i La Rosaleda no iniciant obres adjudicades fa mes de 3 mesos

El grau d’inoperativitat del nou govern municipal (ERC, PSC i JuntsxSF) és tan elevat que no han estat ni capaços d’iniciar tres obres adjudicades fa mes de tres mesos.
El dia 15 de juny Gent fent Poble va adjudicar les obres del “Nou parc infantil a la Font de La Tolega” de Les Brucardes, la “Fase 6 de la zona esportiva de La Rosaleda” i les “Millores en parcs infantils del municipi”. El dia 17 de juny el tripartit va accedir al govern de Sant Fruitós de Bages a través d’una moció de censura perquè segons ells GfP no gestionava bé. Doncs passats més de 3 mesos des de l’adjudicació les obres aquestes no han començat, ni a La Rosaleda, ni a Les Brucardes, ni als parcs infantils.
Gent fent Poble vol posar un toc d’atenció i d’alarma davant de la deixadesa i actitud mandrosa i ineficaç del nou govern d’ERC, PSC i JuntsxSF, que són incapaços fins i tot de donar inici a inversions que ja els hi vàrem deixar a punt des de Gent fent Poble.
Demanem que de forma immediata es procedeixi a començar les obres i deixin de sotmetre el nostre poble sota un núvol gris d’inoperància, ja sigui aturant obres ja iniciades com la nova comissaria de la policia local, ja sigui decidint no fer obres previstes tot retirant els diners per fer-les, com és el cas de la rampa de La Rosaleda, ja sigui aturant projectes urbanístics com l’Hostal Pineda, o ja sigui tenint unes obres adjudicades des de fa mes de tres mesos i no començar-les.
Considerem que ni els veïns de Les Brucardes, ni els de La Rosaleda, ni els infants del poble, ni evidentment cap veí de Sant Fruitós de Bages que paga amb esforç els seus impostos, es mereixen veure com ara un govern municipal de conveniència els castiga amb tot aquest reguitzell de calamitats.
Alcaldessa Mazcuñan, escolti a Gent fent Poble i faci començar les obres, si us plau.

Grup municipal de Gent fent Poble

SFB, 17/09/2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *