Loading...

DEFINICIÓ DESASTROSA DE LES ÀREES D’INTERÈS COMERCIAL

COM A MÍNIM UN TOTAL DE 4 CARRERS AMB 19 COMERÇOS HAN QUEDAT EXCLOSOS DE L’ÀREA D’INTERÈS COMERCIAL I A L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS NO SE LI HA NI CONSULTAT LA SEVA OPINIÓ

ERC, PSC i JUNTSxSF s’obliden de l’Associació de Comerciants i de Gent fent Poble a l’hora de definir les àrees d’interès comercial del nostre poble.

El govern Tripartit (ERC, PSC i JUNTS) va aprovar com a sobrevingut d’última hora, en el Ple de dijous 14 de gener les àrees preferents comercials de Sant Fruitós de Bages. El regidor David Uró (ERC) va parlar de consens tot reconeixent que s’havia deixat de banda a GfP amb el 41% dels vots i a l’Associació de Comerciants del municipi amb qui no s’ha parlat del tema ni una sola vegada.

El mapa resultant és un desastre. El tram del carrer Balmes i del carrer Joan XXII amb un total d’11 comerços queda fora de l’àrea d’interès comercial. El carrers Nou, Rius i Taulet i Bertran i Serra amb 8 comerços més també queden fora. Alhora que nombrosos locals aptes per establir-hi comerços en aquests carrers també en queden exclosos.

Des de Gent fent Poble es va demanar ajornar l’aprovació i seure amb els comerciants per definir coherentment les àrees, fet que va ser rebutjat pel Tripartit, argumentant que els 3 partits junts ja són suficients per formar consens.

Així no es defensa al nostre petit comerç ni al teixit econòmic ni social del poble. Ni es demostra la capacitat de consens amb què s’omple la boca el Tripartit. El què es fa així són passos enrere que ens perjudiquen a tots. Gent fent Poble seguirà treballant per evitar-ho.


Grup Municipal Gent fent Poble

Sant Fruitós de Bages, 15 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *