Loading...

Em dic Cristian Marc Huerta Vergés, estic casat amb la Jànhavi Tarragó, amb qui tenim la sort de tenir 3 fills: l’Arnau, l’Abril i l’Aleix. Vaig néixer a Manresa i tinc 43 anys. Visc a la urbanització de Pineda de Bages i sóc arquitecte tècnic titulat per la UPC de Girona. Des de fa 4 anys, sóc regidor d’Obres i Espai públic a l’Ajuntament de Sant Fruitós. També tinc despatx professional a Manresa, que, des de fa 8 anys, compagino amb la feina d’arquitecte tècnic municipal a l’Ajuntament de Castellnou de Bages. Paral·lelament he iniciat els estudis de Dret a la UOC com a inquietud personal. Des del 2003, col·laboro a la delegació de la Catalunya Central del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, on he ocupat diferents càrrecs en la junta directiva. D’aquí se’n deriva la participació a la Taula de la Construcció de Manresa, a la Fira Ecoviure i a la Associació Intercol·legial del Bages, entre altres. Les meva principal afició és compartir els moments lliures amb la família, cultivar el meu hortet i, puntualment, practicar el submarinisme. Tot això em mou de nou, a implicar-me i a col·laborar en projectes per Pineda de Bages i per Sant Fruitós, a dibuixar el futur del poble on visc.