Loading...

ASSEMBLEA DE GENT FENT POBLE

Sant Fruitós de Bages, 29 de juliol de 2019

COMUNICAT

En assemblea de Gent fent Poble, celebrada a partir de les 20:00h a la sala Nexe de Sant Fruitós de Bages, s’ha valorat la no aprovació del Cartipàs de Ple per segona vegada.

Gent fent Poble considera que va fer un esforç clar i evident per arribar a un pacte amb els tres partits a l’oposició, acceptant un seguit de concessions en atribucions corresponents a l’alcalde i permetent la presència de l’oposició en la majoria de comissions del govern. L’alcalde i els cinc regidors van acceptar de fer partícip a l’oposició en fins a 29 punts relacionats en document annex, posant de manifest la voluntat d’arribar a un consens i permetre l’aprovació del Cartipàs de Ple en benefici dels nostres ciutadans.

Gent fent Poble considera que assolits aquests objectius de participació en afers del govern per part de l’oposició (ERC, PSC i Junts per Sant Fruitós) no té sentit l’enrocament que es va produir en referència a uns sous que signifiquen un descens de cost pels ciutadans de 15.000€ anuals.

Passats 5 dies des del Ple i no tenint noticies de cap grup de l’oposició, Gent fent Poble entén que el document de treball ha quedat invalidat i cal iniciar de zero el pacte, prenent com a referència el Cartipàs aprovat fa 4 anys amb els vots a favor de PSC i l’abstenció de CiU (ara Junts per Sant Fruitós).

El Cartipàs de Ple és el full de ruta que detalla les condicions econòmiques dels regidors de govern, les assignacions econòmiques per assistències dels regidors de l’oposició, les assignacions econòmiques als diferents grups municipals, les delegacions de Ple per millorar el dia a dia de l’ajuntament, la periodicitat i els horaris dels Plens i de les Comissions Informatives, i els regidors membres de les comissions de treball.

Gent fent Poble manté la porta oberta en la cerca del diàleg i del consens a fi de trobar una solució en bé dels santfruitosencs i sanfruitosenques, en el benentès que ens pertoca la responsabilitat de governar i de passar comptes amb els veïns i veïnes, però sense veure mermades les eines i atribucions necessàries.

One comment
 1. PEDRO OJALVO BOSCH

  Buenas,

  Soy Pedro Ojalvo Bosch con la edad de 35 años, mi profesión es Ingeniero Industrial. Actualmente vivo en Sant Fruitos de Bages.

  Me pongo en contacto con vosotros, para dar soporte a GFP y a la ciudadanía de Sant Fruitos de Bages. Considero que el conocimiento y experiencia que tengo puedo aportar al partido politico y su gestión, en los tiempos difíciles que estamos y estar por venir.

  Cualquier cosa póngase en contacto conmigo en el email.

  Gracias por su tiempo

  Un saludo,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *